0 items - €0,00 0
Ons Aanbod

Benjamins buizen

Benjamins buizen

Categorieën: , Product ID: 3781
Doelgroep(en): Groep 1, Groep 2, Groep 3
Creatief proces: Onderzoeken
Aantal workshopleiders: 1
Duur: 45 minuten
Aantal lessen: 1
Locatie: Klaslokaal of speellokaal met digibord
Bijzonderheden: Na de workshop krijgt de groepsleerkracht handvatten om te werken met boomwhackers in de klas met jonge kinderen.

Beschrijving

Benjamin heeft buizen gevonden bij opa op zolder. Maar elke buis maakt een ander geluid. Samen met de klas gaan we uitvinden hoe die buizen nu eigenlijk werken. Kunnen jullie Benjamin helpen om een liedje te maken met de buizen? Op verhalende wijze leren de kinderen diverse liedjes spelen met de Boomwhackers. Wij nemen de buizen mee; indien jullie zelf op school beschikken over Boomwhackers is het ook leuk om een ‘teammiddag’ te plannen waarin wij het team handvatten geven om met de Boomwhackers te gaan.
Voor speciaal/passend onderwijs: Wij hebben binnen Somnium Music veel ervaring met het werken met leerlingen van speciaal / ZMLK onderwijs.

Daarnaast zou ik graag, net zoals bij ‘Productcategorieën’ checkboxen willen hebben onder ‘Creatief proces’ met keuze uit: oriënteren, onderzoeken, uitvoeren, evalueren

En datzelfde voor ‘Kerndoelen’:
Kerndoel 54: De leerlingen leren beelden, taal, muziek, spel en beweging te gebruiken om er gevoelens en ervaringen mee uit te drukken en om er mee te communiceren:
Kerndoel 55: De leerlingen leren op eigen werk en dat van anderen te reflecteren
Kerndoel 56: De leerlingen verwerven enige kennis over en krijgen waardering voor aspecten van cultureel erfgoed